Οργάνωση εκδηλώσεων – Events planner

Κοντά σας όχι μόνο στις προσωπικές αλλά και στις επαγγελματικές σας στιγμές, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τον στολισμό και την συνολική οργάνωση και διακόσμηση bachelor parties, baby showers, παιδικών party, επαγγελματικών, εταιρικών και άλλων events. Με απλές αλλά και σύνθετες διακοσμητικές προτάσεις προσαρμοσμένες στο ύφος του κάθε concept.

BABY SHOWER

Mαμάδες… απολαύστε ένα όμορφο event με κοριτσίστικη παρέα, πολλές λιχουδιές και υπέροχο decor. Μπορούμε να οργανώσουμε shower party της κολλητής φίλης σας ή και το δικό σας παρουσιάζοντας πολλές ιδέες που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το θέμα αλλά και διακόσμηση.

22
33
ΠΑΙΔΙΚΑ PARTY

Τα γενέθλια και η γιορτή του παιδιού σας είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες της χρονιάς. Ανιματέρ, κλόουν, ήρωες παραμυθιών, ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ θα και “θηριοδαμαστές” έρχονται στο χώρο σας! Ελάτε να οργανώσουμε μαζί το πιο αξέχαστο πάρτυ!

COCKTAIL PARTIES

Μια δεξίωση τύπου cocktail αποτελεί μια έξυπνη και μοντέρνα λύση, όποια κι αν είναι η αφορμή για εορτασμό. Επαγγελματίες bar tenders επιμελούνται τη γεύση και την εμφάνιση των ποτών σας, ανάμεσα σε μια εντυπωσιακή λίστα cocktails, κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών.

44
55
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ EVENTS

Διαμορφώνουμε επαγγελματικά events σύμφωνα με την περίσταση και προσαρμόσμένα στον αριθμό των συμμετεχόντων και στις απαιτήσεις των διοργανωτών. Διατίθεται πλήρης τεχνολογικός εξοπλισμός και οπτικοακουστικό υλικό (οθόνες προβολής, projectors, ηχητική και μικροφωνική εγκατάσταση κλπ.), ενώ παράλληλα πρόθυμοι επαγγελματίες συνεργάτες μας αναλαμβάνουν να επιλύσουν κάθε νέο εγχείρημα που θα ζητηθεί για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

BACHELOR PARTIES

Bachelor party και η τελευταία μέρα της εργένικης ζωής είναι γεγονός! Επιλέξτε κάτι ξεχωριστό που θα μείνει αξέχαστο σε εσάς και τους φίλους σας! Μπορούμε να ξεκινήσουμε από κάτι απλό και συνηθισμένο, να προχωρήσουμε σε κάτι πιο πρωτότυπο και να καταλήξουμε στο απόλυτα εκκεντρικό και fancy bachelor.

66